Закохана Ані Лорак схвилювала мережу весільним фото з молодиком: нова екзотична казка, але вже не з Муратом?

Ані Лорак хвилює мережу натяками та вчинками: ще на минулій неділі була поруч з Муратом, а сьогодні постала з іншим чоловіком.

Українська співачка Ані Лорак останнім часом радує своїх шанувальників не тільки змінами в особистому житті, а й безумовними творчими успіхами. Ще рік тому про артистку говорили, як про приклади деградації творця, але співачка надолужила позиції і знову знаходиться в топі.

Романтичне фото на березі океану

Нещодавно Ані Лорак дійсно  заінтригувала шанувальників, з’явившись в компанії невідомого чоловіка. Так, артистка поділилася романтичною фотографією на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. На знімку виконавиця постала в довгій білій сукні, спираючись на плече темноволосого чоловіка, який стоїть спиною до об’єктиву. Справа відбувається під шатром на екзотичному пляжі.

“Але знаєш тільки ти … з ким здійсняться мрії”, — написала зірка.

Деякі припустили, що мова йде про новий кліп артистки на пісню “Роздягнена”.

Знайшлися і ті, хто з якоїсь причини подумав, що зірка стояла поруч з Аланом Бадоєвим. Втім, треба надати належне користувачам мережі, які доволі часто можуть відгадати особистість людини зі спини або взагалі по одному пальцю. В історії шоу-бізнесу доволі багато ситуацій, коли підписники дуже швидко розсекречували коханців їхніх кумирів, спираючись на сумнівні аргументи, але виходячи із ситуації переможцями.

Нагадуємо, що тільки нещодавно співачка повернулися з відпочинку у Туреччині з донькою та колишнім чоловіком Муратом.

Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу та їхня донька Софія
Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу та їхня донька Софія

Співачка розповідала, що зараз її серце зайнята, тому шанувальники впевнені, що екс-подружжя воз’єдналося. Однак, офіційного підтвердження від Ані Лорак досі не було.

Щоб дізнатися більше про життя співачки, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.