Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та інші зірки, які попри свій статус лишилися побожними. Всі деталі

Попри жорсткі правила шоу-бізнесу, навіть у цій сфері є люди, які не втратили віру у Бога. Дізнайтеся, хто серед зірок є вірянином.

Релігійні погляди – це дуже особиста річ. Багато хто, бувши зіркою шоу-бізнесу, забуває про канони та писання, але й є ті, хто попри всі стереотипи береже у серці віру. Редакція “Сенсація” зробила підбірку таких знаменитостей.

Оля Фреймут

У дитинстві Оля хотіла стати черницею. Вона навмисне себе обмежувала у 7-му класі від косметики та яскравого одягу. Таким чином маленька Фреймут хотіла показати Небесам, що її віра дуже сильна.

І зараз зірка вважає себе вірянкою.

Ольга Фреймут

Олександр Пономарьов

Чоловік ніколи не дозволяв собі вульгарності на сцені та навіть через свою творчість показував свою сильну віру. Цього року на Великдень співак зібрав ще 12 артистів та разом з ними заспівав давні піснеспіви до найбільшого християнського свята.

Тіна Кароль

На сцені Тіна, а у миру Тетяна. Співачка дотримується релігійних традицій та навіть вінчалася зі своїм коханим Євгеном у храмі. Слід віддати належне артистці: прихильникам вона ніколи не нав’язувала своїх поглядів у питаннях віросповідання своїм прихильникам.

Вінчання Тіни Кароль

Леся Нікітюк

Телеведуча вважає себе вірянкою. На службу до храму ходить на великі свята. Втім, на цей Великдень вирішила лишитися вдома та подивитися богослужіння онлайн.

Дзідзьо

З ім’ям Михайла Хоми зараз пов’язують скандал з його розлученням. Проте, артист показав себе і з доброго боку: співак зарекомендував себе, як вірянина.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".