Наталія Могилевська завершила таємний роман і повідомила про це фанатам: “Кохання не було справжнім”

Наталія Могилевська як завжди говорить загадками, але тримає у курсі діла.

Ще рік тому Наталя Могилевська зізнавалася, що перебуває у стосунках з іноземним красенем. Імені співачка як завжди вирішила не розсекречувати і залишила своїх фанатів шукати коханця знаменитості самостійно. Звісно ж спроби не увінчалися успіхом.

Кохання не було справжнім

Як повідомляє платформа Today.ua, Наталя Могилевська заявила, що її стосунки з обранцем закінчилися через карантинні обмеження.

“Якщо такі речі, як кордони або локдаун, заважають людям мати відносини, це означає, що любов не була справжньою. Тому, може бути, і моя любов не була такою реальною і вона теж перервалася”, – сказала Могилевська.

Локдаун вплинув на життя багатьох пар. Хтось зважився на довгоочікуване поповнення, хтось вирішив одружитися, хтось зрозумів, що не може знаходитися з людиною під одним дахом (і таких було дуже багато), а хтось не витримав екзамену відстанню. Шкода, що серця розбиваються, але це добре випробування на міцність почуттів. І Наталя Могилевська підкреслила цю думку.

Нагадуємо, що зірку довгий час підозрювали у романтичному зв’язку з красенем-мільйонером Олегом Рижовим, з яким вона часто з’являлася на різноманітних світських заходах. Втім, обидва заперечують стосунки і не роблять з цього піару або інтриги.

Наталя Могилевська у помаранчевій сукні
Наталя Могилевська у помаранчевій сукні на заході

Зараз співачка презентує свою нову композицію “До дна”, у якій постала у зовсім іншому амплуа: пристрасної та фатальної жінки, з якою любовні ігри недопустимі. Зірка зізналася Каті Осадчій, що довго соромилася свого південного походження, але зараз вирішила використати своє нутро для створення якісної пісні та відеороботи.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.