Ольга Сумська нарешті розповіла, для чого знову зіграла з Віталієм Борисюком весілля: неочікувана причина

Ольга Сумська офіційно була двічі заміжньою. Проте, через 25 років шлюбу вирішила відіграти повторне весілля. Дізнайтеся для чого.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк вирішили вдруге відгуляти весілля. У 2021 році – у них кругла дата: срібне весілля. Прожити чверть століття – це велика праця, щоб зберігти стосунки.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Фото взято на просторах мережі. 

Актори познайомилися під час роботи у театрі. Тоді молода Оля була заміжньою. Її першим чоловіком був теж актор – Євген Паперний. Він був дуже злий, коли дізнався про те, що Сумська надумала від нього піти. Навіть дав жінці ляпаса на емоціях…Та добре, що відпустив її.

На 25 річницю Віталій знову освідчився у коханні Ользі. Сама ж жінка вирішила, що цю дату треба відзначити по-особливому і зіграти ще одне імпровізоване весілля. Виявляється, таке свято собі влаштували й батьки Сумської, коли теж провели у шлюбі 25 років. Бувши ще підлітком, акторка захотіла і собі влаштувати таке свято.

“Зараз згадую срібне весілля своїх батьків, мені було 14 років, я пам’ятаю кожну мить цього сімейного свята і воно було прекрасним!Я тоді сказала собі, що обов’язково в моєму житті буде цей день!”, – розповіла Ольга Сумська

Також акторка зазначила, що перше весілля з Віталієм у неї було досить скромним. Навіть пишної сукні не було.

Сумська зазначила, що завжди хотіла одягнути вельон та відчути себе справжньою нареченою. Її не цікавить думка критиків про те, що вона доросла жінка і має двох онуків – Ользі хотілося свята та більше її нічого не цікавило.

Схожі статті