Маша Єфросиніна святкує 42-річчя: як з повненької дівчини виросла справжня леді українського шоу-бізнесу

Маша Єфросиніна - яскрава зірка українського шоу-бізнесу. Дізнайтеся, як вона зробила кар'єру та чого досягла у 42 роки.

Сьогодні у легендарної телезірки Маші Єфросиніної День народження. Їй 42 роки, проте на свій вік жінка ані трохи не виглядає. За свої життя Марія досягла успіхів в кар’єрі, змогла успішно вийти заміж та стати щасливою мамою.

Маша Єфросініна
Маша Єфросініна. Фото взято на просторах мережі. 

Саме їй випала честь вести Євробачення в Україні у 2005 році, коли цей конкурс вперше приїхав до нас.

Маша Єфросиніна була ведучою Євробачення -2005

Сукня-рибка, прикрашена 20 тисячами каменів зробила Марію неймовірно популярною. Проте, не лише вона, а й невпинна праця Єфросиніної принесли їй великі здобутки.

У 19 років дебютувала на Першому національному (УТ-1) в програмі “Щасливий дзвінок”. Незабаром Марія отримала запрошення від “Нового каналу”, на якому запускали нову ранкову програму “Підйом”.

Заради зйомок вона спала по 3 години, постійно вчила сценарій аби гарно виглядати у кадрі. Це нанесло великий відбиток на здоров’ї жінки. Вона розповніла.

Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов у молодості й зараз.
Маша Єфросиніна на шоу “Підйом”. Фото взято на просторах мережі.
Як змінювалася Маша Єфросиніна. Фото взято на просторах мережі.

Сама Маша згадує, що як знімали рекламу за її участі і потрібно було її посунути з місця. Для цього знадобилося кілька людей…

Заміж виходила Єфросиніна вже бувши популярною особистістю. Багато хто вважає, що саме після зустрічі з впливовим бізнесменом Маша стала популярною, але сама ведуча заперечує, адже довелося пройти великий шлях і саме після заміжжя її кар’єра на певний час стала на паузу.

Що ж нині у свої 42 Маша – справжня легенда і красуня. Побажаємо їй ще багато років креативної та плідної праці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.