(Відео) Тіна Кароль проявила зневагу у церкві під час вінчання: знаки, що підказали сумне майбутнє подружжя

Ми рідко звертаємо увагу на знаки, а вони, втім, іноді можуть підказати долю.

Хоча й пройшло вже 10 років з трагедії, історія Тіни Кароль та Євгена Огіра досі знаходиться на вустах українців. Біль поп-діви, який вона вклала у свої композиції, лунає з кожної музичної платформи, а її популярність незвичайним чином виросла після втрати.

Колись вони були усміхнені, радісні, не могли припинити сміятися, дивилися одне одному в очі та ніколи не розлучалися. Однак, у всього є кінець і, на привеликий жаль, кінець цього кохання був жахливий.

Тіна Кароль та Євген Огір на вінчанні. Фото взято на просторах мережі.

Знаки, які пророчили трагедію у родині

Подружжя вирішило повінчатися у Києво-Печерській Лаврі. Більш грандіозного та красивого свята було й годі бажати. Втім, у стінах храму є свої правила. Так, існує повір’я, що якщо у нареченої загориться фата від свічки — буде горе в сім’ї.

Більш того, Тіна Кароль не могла перестати сміятися під час ритуалу, що також є серйозним порушенням правил поведінки у стінах священного місця. Тоді, звісно, про це ніхто не подумав, а коли Євген пішов життя, почали спливати подібні деталі, які наче пазл складалися в одну єдину картину: доля попереджала співачку про її скору втрату.

Нагадуємо, зараз співачка самотня і виховує єдиного сина Веніаміна від шлюбу з покійним Євгеном Огіром. З тих пір поп-діва жодного разу не вийшла заміж і навіть офіційно не перебувала у стосунках з іншими чоловіками. Її телевізійний роман з Даном Баланом виявився піар-ходом вокального шоу, а для продюсерів та учасників “обману” обернувся повним фіаско.

Схожі статті