Де проживала Алла Пугачова до слави і популярності? Зірка дозволила собі розкішне життя лише у 1980-х роках

Алла Борисівна - видатна зірка естради. Примадонна починала свій шлях тоді, коли зірки мусили добиватися популярності без продюсерів.

У гостях в Алли Борисівни хотів побувати ледь не кожен її прихильник та навіть просто пересічний поціновувач новин шоу-бізнесу. Зірка, яку впізнають і у нас, і закордоном, зараз живе у власному замку, де разом з Максимом Галкіним виховує двох діток.

Замок Галкіна та Пугачової. Фото взято на просторах мережі. 

Крім цього, є також нерухомість у Примадонни і за кондоном.

Потенційний котедж Алли Пугачової на Кіпрі. Фото взято на просторах мережі.

Та починала свій шлях юна Алла Борисівна у Москві на Селянській заставі в Зонточному провулку. Ось у цьому будинку проходило дитинство Алли Борисівни. Фото взято на просторах мережі.

Ось у цьому будинку проходило дитинство Алли Борисівни. Фото взято на просторах мережі.

Свою першу квартиру за сценічні заслуги Пугачова отримала ще за радянських часів. У 1980-х роках влада презентувала співачці житло на престижній Тверській вулиці. Навіть зараз зірки намагаються там придбати квартиру заради статусу.

Будинок був побудований для членів ЦК КПРС і представників мистецької еліти. Саме ця будівля світлого цегли оточували щільним кільцем шанувальники Алли Пугачової, які чергували під її вікнами і вдень і вночі. Та зараз там хазяйнує Христина Орбакайте. Вона повністю переробила інтер’єр.

В оновленій квартирі багато ретро-елементів: це і чайні чашки, і вази, і фоторамки, і навіть техніка виглядає так, немов залишилася тут з 70-х років.

Варто зазначити, що по сусідству приміщення було також викуплено.

В оновленій квартирі багато ретро-елементів: це і чайні чашки, і вази, і фоторамки, і навіть техніка виглядає так, немов залишилася тут з 70-х років.

Схожі статті