Зірка серіалу “Одного разу під Полтавою” та комедії “Свінгери” захворіла коронавірусом

Українська акторка, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" та комедії "Свінгери" Анна Саліванчук підхопила коронавірус.

Українська акторка Анна Саліванчук, яка нещодавно народила другого сина, і її чоловік заразилися коронавірусів. Про це зірка «Свінгерів» та «Одного разу під Полтавою» розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Спочатку симптоми хвороби проявилися у чоловіка актриси. Він відчув нездужання, ломоту в тілі, піднялася температура. ПЛР-тест підтвердив COVID-19.

Наступного дня йому стало набагато краще, всі симптоми пройшли. Але у Анни з’явилися висока температура, кашель, ломота, нездужання.

«Ви розумієте як це мамі, що годує», – написала знаменитість.

Акторка розповіла, що збиває температуру і приймає вітаміни. Анна поскаржилася, що не може оперативно здати ПЛР-тест, навіть у приватній лабораторії доводиться чекати п’ять днів, і заздалегідь записуватися в чергу.

Лабораторії відмовили Саліванчук виїхати до неї на забір біоматеріалу. Радять самостійно їхати в клініку.

При цьому всім байдуже, що в ліфті чи під’їзді хворий може когось заразити.

«Мені сказали, одягніть маску, шапку, рукавички і приїжджайте», – поскаржилася Анна.

Вона додала, що діти почуваються добре.

Нагадаємо, коронавірусом заразилися багато зірок шоу-бізнесу. Співак Олег Винник, хореографка Олена Шоптенко та її чоловік, Ольга Фреймут – всі вони стали жертвою підступного і дуже небезпечного віруса.

Схожі статті