Таємнича історія кохання Олега Винника і Таюне: все, що вдалося знайти про відносини загадкової пари

Популярний співак, а вірніше буде сказати — серцеїд Олег Винник вперто не бажає давати коментарі щодо особистого життя. Втім, публіка все зробила за нього.

Олега Винника називають феноменом української естради, якому немає рівних. З популярністю до артиста прийшла і нескінченна цікавість з боку шанувальників. Їх цікавить все, але найголовнішим питанням вже не перший рік залишається одне — хто його кохана жінка. Відповідь на нього неодноразово давали українські ЗМІ, які приписали виконавцю в дружини бек-вокалістку Таюне.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Історія їх таємного і загадкового кохання почалася давним-давно під час навчання в музичному училищі. Там майбутня суперзірка познайомився з голосистою красунею Таїсією Сватко. Іскра, яка пробігла між ними вилилася у весілля, причому таке, що про нього знали всі в окрузі.

Зате з початком творчої кар’єри цей факт від широкого загалу Олег вирішив приховати. Чи то для залучення більшого числа фанаток, чи то виходячи з твердження про те, що щастя любить тишу.

Олег Винник
Олег Винник

Відомо, що в нульових Винник був дуже популярним в німецьких мюзиклах. Міцно піднявшись на ноги, він перевіз ближче до себе і кохану дружину з сином Юліаном. Їх дитина на той момент була зовсім маленька, а зараз хлопцю близько 15-16 років. Він як і раніше живе в Німеччині, куди до нього періодично навідуються знамениті, але таємні батьки.

Олег Винник під час кар'єри у Німеччині
Олег Винник під час кар’єри у Німеччині
Таюне та Юліан
Таюне та Юліан

Незважаючи на запаморочливий успіх закордоном, в душі Олег завжди хотів дарувати радість українським глядачам, тому в 2011-му він прийняв рішення повернутися на Батьківщину. Звічно, разом з Таїсією, яка є його опорою і підтримкою на сцені весь цей час.

Чому ж співак продовжує приховувати особисте життя від аудиторії? Він банально вважає це зайвим:

“Хтось там підтримує себе піаром — показує свою білизну, своїх дітей по всьому світі чи дружин. Мені здається, це все неважливо. Як тільки не буде в тебе того матеріалу, як тільки не буде в тебе тої любові, як тільки не буде тої іскри в очах, того щастя і того запалу — все, нічого не допоможе”.

А кого Олегу Виннику приписували в дружини, крім Таюне, дивіться нижче:

Схожі статті