Лідія Таран у свої 43 хоче другу дитину, але вже не від Доманського: “Готова піти в другий декрет”

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран зізналася, що мріє вдруге стати мамою і вже навіть подумує про декрет, хоча потенційного батька вона поки що не знайшла.

Лідія Таран не з чуток знає, як це — бути мамою. У неї є 12-річна дочка Василина від українського шоумена Андрія Доманського, з яким вона кілька років прожила в цивільному шлюбі:

“Ми прекрасно спілкуємося на теми, пов’язані з вихованням спільної дочки. Це найважливіше і необхідне”, — розповідала Лідія у великому інтерв’ю журналу “Караван историй“.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною

Не можна не відзначити, що Доманський, крім Василини, виховує ще п’ятерих дітей від трьох різних жінок, причому всі дітлахи підтримують між собою теплі стосунки.

Таран зізналася, що спочатку звинувачувала себе в тому, що залишила дочку без батька, але зараз вона розуміє — все на краще:

“На якомусь етапі ми з Андрієм були важливими і потрібними людьми одне для одного, але історія завершилася, і це на краще. Важливо закривати прожиті історії і не копатися в минулому”.

Лідія Таран і Андрій Доманський
Лідія Таран і Андрій Доманський

Також, за словами Лідії, чоловіки в її житті є, але того самого принца на білому коні вона поки не зустріла. Проте, теледіва вже подумує про другу дитину, оскільки вона не з покоління дев’яностих, серед якого багато чайлдфрі — людей, налаштованих на життя для себе і про себе:

“У мені закладена і материнська плата, і батьківська програма, і, звичайно, жити в любові і бути в парі — це найприродніший був би стан. Я навіть готова зробити паузу в роботі, піти в другий декрет”.

Лідія Таран
Лідія Таран

Справа в тому, що в минулий раз на роботу Таран вийшла всього через 4 місяці після народження Василини, тому вона відчуває материнську нереалізованість, яку хоче заповнити в майбутньому.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.