Віра Брежнєва показала помолоділу маму: навіть і не скажеш, що зіркова леді доживає сьомий десяток

Мама Віри Брежнєвої показує, що прекрасно можна виглядати у будь-якому віці.

Віра Брежнєва колись була звичайною дівчиною з мінімум таланту та смішним прізвищем, але доля розпорядилася таким чином, що вона навчилася співати і перетворилася у красуню завдяки своїй праці. Зараз її родина відома на території і Російської Федерації, і в Україні. Її сестра вийшла заміж за Олександра Цекало і встигла розслучитися з ним, а сама Віра — дружина геніального композитора Костянтина Меладзе.

Мама Віри Брежнєвої святкує 69-й день народження

Мама Віри також стала відома у світському суспільстві. Жінці виповнилося 69 років. Неймовірна цифра, і більш того, неймовірний вигляд для такої цифри. Не варто й говорити, що вона виглядає карколомно.

Нещодавно співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію мами і привітала її з днем народження, зазначивши, що вона є для нею і подругою, і мамою, і опорою, і порадницею і так далі.

Жінка постала у діловому образі. Так, іменинниця обрала білу сорочку, світлі брюки, сонцезахисні окуляри та охайну зачіску. Образ довершували мінімалістичні аксесуари та безперечна впевненість у собі.

Нагадуємо, що чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе нещодавно втрапив у набувалий скандал. Ані Лорак звинувачувала його у домаганнях на одному з останніх її інтерв’ю. Співачка згодом забрала свої слова назад, але ж слово не горобець. Після її заяви Оля Полякова підхопила ініціативу і також розповіла про досвід домагань від Констянтина. Сам композитор відмовився від офіційних заяв і ніяк не коментує справу.

Схожі статті