ТОП-5 зірок, яких макіяж не прикрашає, а безбожно псує: Тіна Кароль, Анастасія Приходько, Кухар та інші

Існує така жіноча врода, яку вже не можна прикрасити, а тільки зіпсувати.

Серед українських зірок є безліч красунь, яким макіяж не тільки не потрібен, але й яких він часто може спотворити. Їхня краса природна та унікальна, а типаж обличчя не дозволяє наносити велику кількість косметики.

Тіна Кароль

Тіна Кароль. Фото взяте на просторах мережі.

Тіна Кароль від природи має дуже виразні очі та губи. На початку її кар’єри її візажисти добре знали свою справу і завжди наносили ніжний макіяж, який майже не був помітний. Зараз співачка обирає червону помаду та підкреслює очі, що дуже часто робить вигляд співачки занадто яскравим.

Анастасія Приходько

Анастасія Приходько. Фото взяте на просторах мережі.

У Насті також дуже виразні риси обличчя, які змушують глядачів вважати, що співачка вдається до уколів краси. Часто сценічний макіяж не пасує артистці і робить її вигляд відкрито агресивним.

Катерина Кухар

Катерина Кухар без макіяжу.

Завдяки та заради професії Катерина Кухар неймовірно струнка. У цієї риси є багато плюсів, але є і мінуси. Риси обличчя зірки балету дуже виділяються через худорлявість. Яскравий сценічний макіяж лише підкреслює відсутність необхідного жиру на обличчі. А ось його відсутність лише прикрашає від природи привабливу жінку.

Анна Корсун

Анна Корсун

Популярна співачка з дуже незвичайним стилем подачі, неймовірна вродлива, коли відмовляється від чорної підводки та темно-червоної помади. Природні дані дівчини дозволяють їй залишатися вродливою без краплі макіяжу і це дивовижно!

Аліна Гросу

Аліна Гросу з мінімум макіяжу

Аліна Гросу дуже часто стає  жертвою ЗМІ, які звинувачують її у надмірній пластиці. Втім, такий ефект справила велика кількість макіяжу, від якого Аліна мудро відмовилася після пліток про захоплення хірургією. Грамотний підхід і питання було врегульовано.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.