З шоу-бізнесу на касу в супермаркет: переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин розповів про життя після шоу

Переможець вокальних шоу "Голос. Діти-2" і "Голос країни-10" Роман Сасанчин розповів про нелегке життя після переїзду в столицю.

Перший тріумф Роми відбувся у 2015 році, коли він разом з наставницею Тіною Кароль здобув перемогу в дитячому сезоні “Голосу”. Через 5 років молодий та талановитий виконавець повернувся вже у дорослий сезон проекту, де знову підтвердив свій талант.

Роман Сасанчин та Тіна Кароль
Роман Сасанчин та Тіна Кароль

В якості призу він отримав квартиру в Києві, щоправда без ремонту, однак це не завадило йому скоріше туди переїхати. Причому переїжджав Сасанчин не один, а разом з коханою Іванкою, якійї він нещодавно зробив пропозицію руки та серця.

Молоді люди вже мріють про весілля, проте спочатку їм доведеться підзаробити, щоб влаштувати по-справжньому незабутнє свято.

Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною
Роман Сасанчин зі своєю нареченою Іванною

Телеглядачі були впевнені, що кар’єра Романа злетить в гору, а разом з тим і його фінансові можливості, особливо з огляду на те, що за плечима співака вже дві серйозні перемоги. Проте, цього не сталося, хлопцеві навіть довелося влаштовуватися на касу в супермаркет:

“Вийшло так, що саме мені так не повезло в тому плані, що коли закінчився “Голос”, в нас в країні почалася ця епідемія, посилювали карантин, все закривалося. Якщо б не це, я б ніколи в житті не працював в магазині, просто всі замовлення на виступи, на весілля, на будь-що, куди запрошували, все повідміняли, все попереносили”, – розповів Сасанчин в програмі “Місто прокидається” на каналі Kyiv.LIVE.

Роман Сасанчин на інтерв'ю
Роман Сасанчин на інтерв’ю

Сидіти на шиї у рідних Рома не хотів ні тоді, ні зараз, тому всього в цьому житті він збирається досягти самостійно. На роботі виконавця часто впізнають покупці, що завжди супроводжується непідробним подивом:

“Було таке, що просто приходили і в шоці були, що як так сталося – там вчора на “Голосі”, сьогодні на касі. Таке буває”.

Роман Сасанчин
Роман Сасанчин

До речі, обраниця Сасанчина підтримала його і разом з ним влаштувалася в магазин, щоб теж вносити свою лепту в облаштування їхнього майбутнього сімейного гніздечка. Кохання прекрасне!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.