Тіна Кароль після розриву з Даном Баланом полишила Україну: талановита поп-діва підкорює закордон

Поп-діва української сцени Тіна Кароль вирушила закордон і вже потрапила в об'єктиви камер настирливих папарацці. Чому артистка покинула Україну?

Тіна Кароль, безперечно, є однією з головних зірок сучасного вітчизняного шоу-бізнесу. Широку популярність вона здобула після участі на пісенному фестивалі “Нова хвиля”, де посіла друге місце і отримала спеціальний приз Алли Пугачової. З того моменту кар’єра героїні нашої сьогоднішньої статті пішла в гору, і до цього дня вона збирає на своїх концертах небувалі аншлаги.

Тіна Кароль
Тіна Кароль на сцені

Навіть важкий період життя, коли Тіна поховала коханого чоловіка Євгена Огіра, який також був її продюсером, не зломив співачку. До речі, з тих пір пройшло вже 8 років і лише відносно недавно зірці стали приписувати роман з новим чоловіком – молдавським мачо Даном Баланом. Втім, розкривати всю правду вони обидва не поспішають.

Тіна Кароль та Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Треба сказати, що величезний фан-клуб Тіни регулярно публікує в соціальних мережах ексклюзивні кадри зі знаменитістю, в тому числі і з Даном. Але на цей раз на одній з фанатських сторінок Кароль в Інстаграмі з’явився невеликий ролик, на якому вона в супроводі членів своєї команди виходить з аеропорту в Казахстані.

Виконавиця одягнена в оливковий спортивний костюм з лосинами, її волосся розпущене, а обличчя прикриває захисна маска. Крім пари великих валіз з речами, Тіна також взяла з собою яскравий рюкзак.

Як виявилося, за кордон поп-діва відправилася не заради відпочинку і вже тим більше переїзду. Судячи з усього, це робоча поїздка, оскільки в особистому Інстаграмі Кароль анонсувала свою участь в популярному в Казахстані ранковому шоу на телеканалі Almaty.tv. Крім того, зірка влаштує зустріч з фанатами.

Скріншот з Інстаграму Тіни Кароль
Скріншот з Інстаграму Тіни Кароль

А якщо вас більше цікавить особисте життя Тіни, то переходьте на YouTube-канал Одна минута:

Схожі статті