Доньку Людмили Гурченко пограбували на 5 мільйонів: хто скоїв злочин та як родина буде повертати втрачене?

Донька Людмили Гурченко зізналася, що втратила записи акторки вартістю 5 мільйонів.

У родині легенди російського кінематографу Людмили Гурченко сталася надзвичайна ситуація: двадцять відеокасет з унікальними записами, що проливають світло на таємниці біографії зірки, виявилися в чужих руках. На превеликий жаль, доля найціннішого сімейного відеоархіву поки невідома.

Нахабне пограбування

Особисте життя Людмили Гурченко
Людмила Гурченко

“Всі ці відеоматеріали повинні були стати надбанням громадськості. Уже три місяці я працюю над книгою, яка заснована на документальному сімейному відеоархіві і моїй переоцінці подій. І ось в розпал моєї роботи подзвонила жінка, яка представилася співробітницею одного з телеканалів. Мовляв, вони готують передачу пам’яті Людмили Марківни і дуже просять про допомогу. Я по довірливості обмовилася про наявні у мене 86 відеокасет з невідомими кадрами Людмили Марківни. Співрозмовниця заахала: “Це ж унікальний матеріал, дайте, будь ласка, нам використовувати його для програми!”. Я і дала, абсолютно безкоштовно, в тимчасове користування … Мені повернули – але рівно на 20 менше. А у відповідь на мою претензію та сама дама різко заявила: “Скільки дали – стільки і повертаємо, до побачення!”, – розповідає онука акторки.

За словами Корольової, вона вже звернулася до юриста, а також написала заяву в правоохоронні органи, надавши поліції всі докази: листування, звукові, опис архіву і т.д. Крім того, онучка легендарної Гурченко намір вимагати компенсації за моральну шкоду.

Схожі статті