Останній вальс з батьком. Донька Чапкіса розчулила розповіддю про танець з хореографом: “А я так не можу”

Лілія Чапкіс розповіла історію, яка довела до сліз усіх присутніх.

Нещодавно відбулася церемонія прощання з великим та відомим хореографом Григорієм Чапкісом, який помер на 91-му році життя. Сказати останні слова талановитому предкові приїхали діти та онуки танцюриста. Звісно, Катерина Осадча не могла впустити шанс поспілкуватися з фаміліїєю хореографа і провела інтерв’ю майже з кожним членом родини.

Лілія Чапкіс згадала останній танець з батьком

Старша донька знаменитості Лілія, яка півжиття уже живе в Італії приїхала разом з двома доньками Анною та Вікторією і розповіла неймовірну і в той самий час вражаючу історію про останній танець з татом. Лілія вирішила станцювати з батьком вальс, який вже був дуже слабким.

Дівчина танцювала сама на очах в Григорія Чапкіса, а він поклав руку на серце і сказав, що більше так не може.

“Ти ж Чапкіс. Танцюй душею”, — відповіла йому донька.

Розповідаючи це ні Лілія, ні обидві її доньки не змогли стримати сліз. Варто відмітити, що Вікторія взагалі не припиняла плакати упродовж церемонії та інтерв’ю. А Анна Сафрончик вже ледве ледве стримувалашся і її очі постійно затягала пелена сліз.

Звісно, родина великого хореографа була готова до його смерті, адже він прожив довге життя. Але видно, що цей день був неймовірно важкий для них.
Нагадуємо, що нещодавно Грег розповів: батько розказав журналістам неправду про погані стосунки з дітьми. Спадкоємець Чапкіса запевняє, що батько сам не міг згадати, чому він так вчинив та розповідав такі речі. Чоловік запевняє — уся родина дуже любила хореографа і це для них велика втрата.

Схожі статті