Потап збентежив мережу своєю заявою – збирається назавжди попрощатися з певною людиною: “Не люблю”

У Потапа певно стався конфлікт з кимось із оточення, адже настрій у нього дуже рішучий.

Олексій Потапенко є дуже успішним чоловіком та шоуменом. Він завжди дуже пильно ставився до свого оточення і обирав найкращих та найвірніших людей. З огляду на те, що у його лейблі неймовірно маленька “тікучка кадрів”, у цій справі він також виявився дуже успішним. Втім, щось пішло не так.

З ким збирається прощатися Потап?

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій він повідомив власних підписників про те, що збирається прощатися з деякими людьми. А саме, з бовтунами. Імена та прізвища цих особистостей він не уточнював. Судячи з усього, причиною такого рішення стало невміння деякої або деяких людей тримати язик за зубами.

Вочевидь, фанатам Потапа дуже скоро прийде вісточка про те, що хтось з його оточення покинув життя продюсера. Безліч підписників вважає, що цією людиною став Позитив (Олексій Завгородній), який в останньому шоу розповів багато особистих речей і взагалі на соромився та ділився деталями.

Скріншот коментаря під публікацією Олексія Потапенка.

Шанувальникам пари Насті Каменських і Потапа хвилюватися не варто — буквально сьогодні вранці вони сиділи за столом на веранді і продюсер захоплювався вмінням своєї коханої дружини обирати речі інтер’єру. Так, він показав, які різноманітні вазочки та сухоцвіти вона придбала та розставила на полицях і потім із захопленням заявив, що це неймовірно красиво та показав авторку.

Нагадуємо, що Настя Каменських та Потап одружилися у 2019 році у київському лісі. Згодом з’ясувалося, що це було не перше їхні весілля, а святкування річниці. Розпис відбувся набагато раніше у Лас-Вегасі. Зараз пара проживає у заміському будинку разом з мамою Насті Лідією, яка намагається оговтатися після смерті чоловіка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.