Замку було мало: Максим Галкін та Алла Пугачова придбали пентхаус на острові Кіпр вартістю 10 мільйонів євро

Список майна Максима Галкіна та Алли Пугачової поповнився ще одним житлом. Деталі у статті.

Славнозвісний замок Максима Галкіна та його коханої але Пугачової вже є свого роду візитною карткою російського шоу-бізнесу. Ця будівля підкорила своєю вишуканістю та розкішшю і фанатів зіркової пари, і простих користувачів мережі. На території замку є розкішний сад, тренажерна зала, власний басейн, сауна та город, де вирощується продукти для кухні. А желе приміщення може похизуватися безліччю камінів, розкішними люстрами, мозаїками і так далі.

Втім, список майна знаменитостей не обійшовся лише ним.

Замок Максима Галкіна і Алли Пугачової.

Новий пентхаус

Подружжя співачка Алла Пугачова і шоумен Максим Галкін, які останніми роками відпочивали в Латвії, вирішили змінити свою традицію і тепер проводити вільний час на Кіпрі. Про це днями написав Вlitz.plus.

Відомо, що зіркова пара придбала розкішні апартаменти в елітній новобудові площею 470 квадратних метрів. Будинок знаходиться на березі моря в Лімассолі, це місто на південному узбережжі Кіпру.

Пейзажі Ліамассолю. Фото взяте на просторах мережі.

Вартість пентхауса оцінюється приблизно в 10 мільйонів євро (майже 400 мільйонів гривень).

Чи вплинув на вибір зіркової пари карантин невідомо. Однак, варто відзначити, що Кіпр є одним з найгостинних курортів на даний момент.

Нагадуємо, що у п’ятницю, 18 червня, Галкін відзначив своє 45-річчя. З цього приводу шоумен закотив грандіозну вечірку, куди покликав іменитих друзів. Знаменитості подарували йому ювелірні прикраси, антикваріат і гроші. Максим Галкін та його сімейство продовжують жити на широку ногу.

Схожі статті