Невже розлучаються? Новонародженому сину Віктора Павліка Михасику дали інше прізвище: чому так сталося?

Катя Репяхова пояснила підписникам, звідки взялася ідея дати Михайлові інше прізвище.

Нещодавно Віктор Павлік та його четверта молода дружина Катерина Репяхова стали батьками. Для Народного артиста це четверта дитина. Хлопчика назвали Михасиком. Зараз молода мама знаходиться вдома і звикає до нового статусу. Як раніше повідомляла дружина зірки, їй нелегко, але дедалі стає легше.

Плутанина з прізвищем

Нещодавно на особистій сторінці Катерини Репяхової в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія свідоцтва народження Михайлика. Це збило з пантелику підписників блогерки, адже прізвище хлопчика відрізняється від прізвища його батька.

Скріншот сторінки Каті Репяхової.

Так, Михайло за свідоцтвом народження Павлик, а його батько та старший брат Павліки. Пізніше концертний директор та дружина в одній особі поспішила пояснити ситуацію. Мовляв, Павлік — це сценічне прізвище, яке Віктор та Олександр використовують повсюди, адже їм так зручніше, а Павлик — це справжнє прізвище у паспорті. Тож у Михасика все в порядку, і  батько дав йому своє справжнє прізвище.

Нагадуємо, що декілька днів тому дівчина розповіла, що певно буде готуватися до весілля у листопаді-місяці. Справа в тому, що Віктор Павлік та його обранеця Катерина так і не зіграли весілля, адже незадовго до цього помер його син Павло від саркоми. Похорони та хейт у сторону пари певно змусив їх відкласти торжество на невизначений строк. Катя 2 роки була коханкою Народного артиста і лише зараз, після пологів матиме можливість відіграти своє перше справжнє весілля.Заразже вона є новоспеченої мамою, яка усіма своїми емоціями та враженнями ділиться у соціальній мережі з користувачами.

Схожі статті