Співачка МакSим не вийшла з коми: продюсерка зірки попросила більше не питати про стан Марини – все очевидно

МакSим востаннє вийшла на зв'язок 15 червня. Через 3 дні вона вже була без свідомості. Останнє слово про стан співачки сказала її продюсерка.

Марина Максимова, вона ж співачка МакSим, опинилася у комі через ураження легень. Представники артистки повідомили, що у зірки уражено 40% легень, а для того, аби не настав кисневий голод, її ввели в медикаментозну кому та підключили до ІВЛ. Обіцяли в клініці за два дні привести до тями жінку, але дива не сталося.

Марина Максимовна
Марина Максимова

Пневмонія чи коронавірус?

У мережі прихильники підозрювали, що Марина підчепила коронавірус: симптоми схожі, а ще й відбулося швидке ураження легень. Та представниця артистки Маргарита Соколова, щоб не лишити сумнівів, опублікувала довідку з лікарні, куди звернулася співачка.

Коронавірус був під питанням, але продюсерка розповіла у публікації, що все ж таки у Марини пневмонія.

Слід зазначити, що смертність від пневмонії у світі є, але з 2000-х років вона поступово знижується.

Остання зустріч з Мариною

Ситуація зі станом співачки виявилася дуже напруженою. Маргарита Соколова, як представниця артистки у своєму Інстаграмі публічно попросила її не турбувати з приводу стану зірки. Жінка емоційно описала свій стан.

“Фізично та морально тяжко”, – поскаржилася продюсерка, яка й сама загриміла у лікарню.

Востаннє говорили, віталися та прощалися Маргарита з Мариною 18 червня.

“Я спілкувалася з Мариною до обіду 18 червня. Рівно до того часу, коли її посадили в сон. Вона була на позитиві. Ми один одного підбадьорювали”, – написала продюсерка.

Соколова і досі чекає гарних новин.

Видавництво “Starhit” повідомило, що від представників Марини надійшла інформація: планують з ІВЛ переводити артистку на ЕКМО – апарат насичення киснем крові. Легені сильно уражені.

Схожі статті