Чому Віктор Павлік не допомагає матері і витрачається лише на молоду дружину: старенька живе скромно й бідно

Відомий український співак Віктор Павлік зараз проживає другу молодість, чого не скажеш про його стареньку матір.

Зовсім недавно Віктор Павлік став батьком вчетверте. Молода дружина Катерина Репяхова народила артистові сина Михайла, так що зараз вся його увага прикута до сім’ї. Якщо раніше виконавець регулярно відвідував рідне село Теребовля, де живе його 81-річна мама Олександра Григорівна, то з народженням дитини він став вибиратися додому рідше, а зі своїм новонародженим онуком бабуся поки ще не знайома.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова на виписці з пологового

В одному з інтерв’ю Віктор Франкович зізнався, що з мамою не лається, але конфлікти між ними все ж трапляються, і завжди на одну й ту саму тему – жінка відмовляється брати від нього гроші. Вона звикла розраховувати тільки на себе, тому розпоряджається однією лише пенсією, яка, зі слів Павліка, становить менше півтори тисячі гривень.

Все, що може собі дозволити Олександра Григорівна – оплатити рахунки за газ, купити буханку хліба, молока і ковбаси:

“Мамі 81-й рік вже, мало їсть в принципі, і саменька там в Теребовлі чекає мене постійно. Вона не хоче брати гроші, вона складає все”, – розповідав Віктор в YouTube-проекті “Ужин с Дороти”.

Віктор Павлік на інтерв'ю
Віктор Павлік на інтерв’ю

Більш того, жінка примудряється сама давати гроші синові. Щоб її не образити, артисту доводиться їх брати, але він каже, що тут же повертає їх у вигляді якихось продуктів або ще чого-небудь потрібного.

Мама Віктора Павліка Олександра Григорівна
Мама Віктора Павліка Олександра Григорівна

І без того зрозуміло, що мама Павліка живе дуже скромно, що підтверджує і її фото на тлі кухні у себе вдома – побілені стіни, зовсім немає ремонту, на стінах висять старі фото, місця мало. Навіть користувачі мережі відзначили, що хатку варто було б відремонтувати, однак Віктор коментувати ситуацію не став.

Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті