Віктор Павлік розпродає свої гітари, аби прогодувати молоду дружину, сина і тещу: фінанси співають романси

Відомий український співак Віктор Павлік нещодавно став батьком вчетверте, що, схоже, влетіло йому в копієчку.

Союз Віктора Павліка та його концертної директорки Катерини Репяхової гостро сприйняла публіка, адже заради молодої коханки він пішов від дружини Лариси Созаєвой, з якою прожив разом 25 років. Втім, Катя більше не коханка – пара вже більше року як одружена, а у червні 2021-го у них народився син Міша.

Віктор Павлік з молодою дружиною та його колишня Лариса Созаєва
Віктор Павлік з молодою дружиною та його колишня Лариса Созаєва

Репяхова народжувала в приватному пологовому будинку Адоніс, де за ведення вагітності й пологів подружжя виклало кілька десятків тисяч гривень. Більш того, щоб було кому допомагати з малюком, до Києва з Дніпра переїхала теща Віктора, яка тепер живе в сусідньому будинку і регулярно відвідує онука.

За словами Катерини, за мамину орендовану квартиру вона платить сама. Павлік же оплачує їх сімейне гніздечко та ще допомагає колишній дружині виплачувати кредит за куплене в тому шлюбі житло.

Віктор Павлік на виписці з пологового будинку разом з молодою дружиною, новонародженим сином і тещею
Віктор Павлік на виписці з пологового будинку разом з молодою дружиною, новонародженим сином і тещею

Не можна не відзначити, що в останніх інтерв’ю артист відкрито говорив про важке фінансове становище в зв’язку зі скасуванням концертів через карантин. Зараз головною годувальницею родини є обраниця Віктора Франковичв, яка заробляє блогерською діяльністю.

Судячи з нового сторіз в Інстаграмі Павліка, він теж вирішив зробити свій внесок у сімейний бюджет і почав розпродавати гітари. Так, на опублікованому фото виконавець сидить на дивані в оточенні найрізноманітніших гітар, лаконічний підпис до знімка говорить сам за себе:

“Продається”.

Віктор Павлік розпродає гітари
Віктор Павлік розпродає гітари

Що і за скільки продається – Віктор не вказав.

Безперечно, за сучасними стандартами суспільства співак не найзавидніший “варіант”, а як йому при цьому вдалося підкорити серце молодої дівчини, дивіться в наступному відео:

Схожі статті