Неля Шовкопляс наважилася на ліпосакцію: заради боротьби з зайвою вагою вдалася до кардинальних заходів

Неля Шовкопляс міцно взялася за свою фігурою і налаштована стати володаркою стрункої талії.

Неля Шовкопляс — найнестандарніша фігура на українському телебаченні. Зірка каналу “1+1” потрапила у ранкове шоу лише за допомогою цілеспрямованості та віри у себе.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Так, через роботу свого чоловіка жінка мала покинути життя у селі і перебратися до великого міста. Саме тоді вона зрозуміла, що настав час для здійснення мрій і записалася на курси журналістів. За короткий час їй вдалось полонити серця потенційних роботодавців, а згодом і глядачів, які дуже вподобали телеведучу. Зараз ви часто можете побачити коментарі, в яких прості люди пишуть про те, що Неля є найкращою ведучою у “Сніданку”.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Своєю харизмою, оптимізмом, вродженим вмінням спілкуватися з людьми та доносити свою думку вона прекрасно гармоніює з іншими партнерами, які отримали академічну освіту журналіста і завдяки відсутності творчих рамок перевершує їх у багатьох питаннях.

Зважилася виправити вагу та фігуру

Скріншоти сторінки Нелі Шовкопляс.

Нещодавно на особистій сторінці Нелі Шовкопляс в соціальній мережі Instagram з’явилися відеоролики, у яких зірка зізналася, що зважилася на безконтактну ліпосакцію. Процес видалення жирових надлишків на тілі телеведучої був зафіксований і успішно опублікований. Судячи з усього, Неля має намір розповісти, як пройде процес схуднення та формування нового тіла.

Але варто відмітити, що Неля і без цих процедур неймовірно вродлива жінка, яка звертає на себе увагу не тільки за допомогою прекрасних зовнішніх даних, але блискучим внутрішнім наповненням. Бажаємо Нелі удачі у її починаннях. Сподіваємося, що вона отримує бажаний результат.

Схожі статті