Валерій Меладзе вперше заговорив українською: співак зі сцени спілкувався зі своїми прихильниками у Києві

Приїзд Валерія Меладзе до української столиці викликав справжній фурор і не тільки тому, що співак давно в Україні не давав концертів.

Валерій Меладзе. Вчора, 8 липня артист виступив на українському столичному фестивалі “Атлас Вікенд”. Громадські організації висловлювалися проти участі співака у заході через його відвідування білоруських свят. Нарвався грузинський мачо і на критику з боку Олі Полякової. Співачка розгнівалася після чергового інтерв’ю Меладзе і його слів про “фріківство” Суперблондинки.

Оля Полякова відповіла Валерію Меладзе
Оля Полякова відповіла Валерію Меладзе

Та ніщо не завадило співаку приїхати в Україну. Він не тільки радував своїх слухачів зі сцени піснями, а й взяв участь у зйомках на популярному телеканалі у шоу “Співають всі”.

Валерій Меладзе

Відео з артистом оприлюднили у мережі гості, які були запрошені на зйомки проекту.

Валерій Меладзе і українська мова

Дорікнула артисту Оля Полякова не тільки за образливі слова, а й за те, що він соромиться зізнатися, щодо харасменту, який чинив його брат Костянтин (про це спершу розповіла Ані Лорак, а згодом підтвердила наша Королева Ночі). Від Ольги пролунали закиди про те, що Валерій досі не висловив свою громадянську позицію щодо ситуації на нашому сході. Полякова публічно заявила, що на “Атлас Вікенді” глядачі обов’язково запитають про те, чий Крим.

Та сам співак на диво заговорив зі сцени українською мовою.

“Щиро дякую! Спасибо огромное! Дякую від щирого серця. Це просто якась фантастика, стільки прекрасних, гарних глядачів. Бажаємо міцного здоров’я вам і вашим близьким. Бажаємо успіху, миру, любові і всього самого-самого хорошого і доброго, друзі. Світлого майбутнього. Щоб ми з вами ще не раз зустрілися. Спасибі!”, – сказав Меладзе.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.