В мережі показали, як Ліза Галкіна буде виглядати через 10 років: копія мами Алли Пугачової (ФОТО)

Шанувальники сімейства Алли Пугачової і Максима Галкіна показали, як через 10 років буде виглядати їхня дочка Ліза.

На початку відносин Примадонни і Галкіна мало хто вірив у щирість їхніх почуттів. Все через велику різницю у віці. Якщо до Максима Алла була одружена з молодшим на 18 років Філіпом Кіркоровим, то гуморист молодше знаменитої дружини на цілих 27 років. Втім, думка оточуючих ніколи не цікавила цю велику жінку, тому вона просто насолоджується життям разом з молодим чоловіком.

У 2013-му пара стала батьками чарівних двійнят Лізи і Гаррі. Незважаючи на нескінченні можливості і величезні статки, Алла Борисівна і Максим Галкін надмірно дітей не балують. Ростуть вони дуже вихованими, розумними і артистичними, що й не дивно, з огляду на їхніх батьків.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми

У соцмережах у Лізи і Гаррі сформувалася своя власна армія шанувальників, які створили фан-сторінку і регулярно наповнюють її новими фото. Звичайно, багатьом цікаво, ким виростуть дітлахи та як вони будуть виглядати дорослими. Особливо увага прикута до дівчинки – фанати Примадонни всіляко намагаються перевірити, чи виросте її молодша дочка такою ж красунею, як мама.

Відповідь на це питання криється в наступному знімку. Користувачі мережі вирішили пофантазувати, якою Ліза буде через 10 років і відретушували її фотографію.

Ця публікація зібрала немислиму кількість позначок “Подобається” і коментарів. Більшість захопилися красою дівчинки:

  • “Просто копія Алла! Красуня!”;
  • “Майбутня актриса”;
  • “Красива як мама!”, – пишуть прихильники.

А якщо хочете дізнатися, як виглядає фамільний замок Пугачової і Галкіна, де вони живуть своєю великою і дружною родиною, дивіться наступне відео:

Схожі статті