Настя Каменських не на жарт роздобріла, а Потап вже цілує іншу: бездітність зіркової пари руйнує відносини?

Потап закоханий у свою дружину Настю Каменських, але це не заважає йому цілувати руки іншої.

Останній рік видався для Насті Каменських дуже непростим. Взимку помер її батько, а сама співачка перехворіла на коронавірус. Усе це негативно вплинуло на здоров’я артистки, яка відтепер страждає на панічні атаки. Не припиняють на знаменитісьть тиснути і ззовні — через те, що Настя досі не стала мамою, журналісти та фанати не припинять згадувати про те, що у 34 роки варто подумати про поповнення. Настя не проти дітей, але Господь поки не винагородив її такою можливістю.

Що відбувається у житті Насті Каменських та Потапа?

Останнім часом зіркова пара зайнята власними проектами. Так, Настя Каменських нещодавно повернулася з Мексики і зараз активно виступає з концертами і намагається схуднути. Через проблеми Настя почала багато їсти і набрала вагу.

Олексій Потапенко вирішив показати себе абсолютно з іншої, романтичної сторони. Продюсер випустив новий музичний альбом, який присвятив коханню та почуттям. В останньому кліпі під наз-вою “Екзорцизм”, який побачив світ він постав поряд з напівоголеною дівчиною, якій цілує руки. Звісно, Настя Каменських не проти, адже це робота її чоловіка.

Нагадуємо, що весілля Насті Каменських та Потапа відбулося у 2019 році цілком таємно у київському лісі. Саме тоді пара вирішила зізнатися всій Україні, що знаходиться у романтичних стосунках. Невідомо, чи перебувала Настя у статусі коханки Олексія, адже той перестав жити з дружиною Іриною Горовою та сином Андрієм набагато раніше, ніж їх з Каменських вперше помітили разом.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.