Ці зіркові родини – приклад вірності й любові: Камалія і Захур, Наталія Сумська і Анатолія Хостікоєв та інші

Зірковий шлюб завжди у центрі уваги. Не всі витримують, коли стосунки на виду, але і шоу-бізнес знає багато прикладів любові і вірності.

Сім’я – головна цінність для багатьох людей, зірки – не виключення. Представляємо вам пари, які дійсно можна назвати прикладом справжнього кохання.

Камалія і Мохаммад Захур

Перейти в іншу віру заради коханого та перейняти всі його традиції? На це відважилася яскрава співачка Камалія. Вона настільки покохала вихідця з Пакистану, що вирішила для себе прийняти всі важливі для нього духовні аспекти.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

Зірка не тільки відзначає традиційні мусульманські свята, а й вітає своїх прихильників з ними.

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв

Понад 20 років ця пара іде пліч-о-пліч разом. Виховали сина та піклуються про доньку з онучкою. Цікаво, що цей шлюб для кожного вже не перший, але такий дорогоцінний.

Анатолій Хостікоєв і Наталія Сумська
Анатолій Хостікоєв і Наталія Сумська

Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Пара журналістів виховує трьох дітей. Разом активна родина їздить на відпочинок, спортивні змагання та розділяє хобі один одного.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми

Віталій і Світлана Білоножки

Артистки разом пройшли, як-то кажуть, і вогонь, і воду, і мідні труби. Світлана заради родини навіть пожертвувала кар’єрними амбіціями, але все одно не пошкодувала.

Віталій і Світлана Білоножко

Юрій Горбунов і Катерина Осадча

Відомі телезірки об’єднали своєї серця у 2017 році. Виростили сина Каті від першого шлюбу та зараз вже чекають на свою другу дитину. Хто народиться у подружжя – поки не відомо.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.