Валентина Хамайко показала свого чоловіка та дітей: поставила телевізійну кар’єру вище власної родини

Як виглядають діти та чоловік відомої української телеведучої Валентини Хамайко? Всі деталі в статті.

Валентина Хамайко — мати чотирьох дітей, яка при цьому не знаходиться в офіційному шлюбі з батьком своїх спадкоємців. Коли телеведуча вперше зустріла Андрія Оністрата, вона зрозуміла, що закохана. Не дивлячись на спробу відмовитися від цих почуттів, згодом стосунки пари почали розвиватися доволі стрімко.

Не відмовилася від кар’єри заради дітей

Андрій Оністрат і Валентина Хамайко з дітьми
Андрій Оністрат і Валентина Хамайко з дітьми

Валентина Хамайко народила від коханого чоловіка чотирьох дітей, які народжувалися з різницею у два роки кожний. Так, зараз у сім’ї багато спадкоємців: дочка Соломія, син Міша, дочка Мирослава і крихітка Андрій. Не дивлячись на це, пара досі не побралася. Більш того, телеведуча вирішила, що їй не потрібна декретна відпустка, і виходила в ефір вже на третій день після пологів.

Валентина Хамайко з дітьми
Валентина Хамайко з дітьми

Така самовіддача своїй справі не може не вражати, але необхідно відмітити, що Оністрат навіть був змушений бути присутнім на зйомках, і сидіти з малолітніми дітьми, поки Валентина займалася кар’єрою. Тож заслуга Андрія у цьому також є.

Також телеведуча розповідала в одному зі своїх інтерв’ю, що була змушена віддати нащадків в різноманітні секції, щоб вони не заважали їй працювати. Діти були засмучені через такий стан справ, але Валентина тоді була невблаганна.

Валентина Хамайко з чоловіком та дітьми

Необхідно зазначити, що при всьому цьому жінка не вдавалася до послуг няньки. Валентина боїться втратити зв’язок з власними дітьми і тому усі материнські обов’язки виконує самотужки. Уміння телеведучої усе встигати — це талант!

Схожі статті