Осадча викрила саму себе і виставила Горбунова не в кращому світлі: заради неї покинув першу дружину і дочку

Українська телепара Юрія Горбунова і Каті Осадчої сформувалася на очах у всієї країни, але не все в їхній історії кохання так гарно і безхмарно, як здається.

Зараз Катя Осадча і Юрій Горбунов знаходяться в щасливому очікуванні другої спільної дитини, стать та ім’я якої не розголошують, тому шанувальники в мережі активно будують свої припущення. Одні впевнені, що народиться дівчинка, інші передбачають появу хлопчика. Першим спадкоємцем знаменитого подружжя став син Іван, який народився в лютому 2017-го буквально через тиждень-два після весілля телеведучих.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином
Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином

Однак відносини між Катериною та Юрієм зав’язалися ще у 2015-му, про що зірка “Світського життя” одного разу проговорилася в соцмережах, коли публічно вітала коханого з днем ​​народження.

Так, у 2019-му Осадча написала:

“Вже п’ять років 24 серпня для мене свято подвійне. Дякую тобі, що я зустріла чоловіка з найкращим в світі характером і почуттям гумору, яке рятує в будь-якій ситуації”.

Отже, їхній службовий роман почався у 2014 році, коли Горбунов був одружений на першій дружині Людмилі. З нею він познайомився, будучи нікому невідомим актором-початківцем, причому висхідну зірку не збентежило ні те, що обраниця старша за нього на 12 років, ні те, що у неї на той момент вже була дочка. Після весілля шоумен удочерив падчерку і як хороший вітчим у всьому їй допомагав.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою

Втім, після двох десятків років разом відносини Людмили та Юрія дали тріщину. Схоже, що її причиною стала Катя Осадча, яка поклала око на колегу по цеху. Судячи з усього, симпатія з самого початку була взаємною, а за підсумком вона переросла в сильне і щире кохання.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.