Руслана Писанка, Лоліта Мілявська та інші зірки, які вийшли заміж після сорока: вікові наречені (ФОТО)

Якщо вам трохи за 30-ть - є надія вийти заміж за принца.

Жінкам притаманно у будь-якому віці прагнути створити родину. Інколи кар’єра та робота не дають змоги вийти заміж у 20 років, але є багато гарних прикладів, коли зрілі жінки одягали плаття нареченої і були щасливі у шлюбі.

Руслана Писанка

Неймовірно харизматична Руслана Писанка вийшла заміж після 40-ка років. Познайомилася у мережі. Вважає, що чоловік має добиватися жінку кожного дня, а не думати про те, що вона створена для хатніх обов’язків. Саме весілля відбулося без пишних застіль.

Марина Федунків

Комедійна акторка українського походження вийшла заміж у 49 років. Одружилася з іноземцем, з яким познайомилася у 2019 році. Цікаво, що чоловік молодший за свою обраницю. Весілля було таємним.

Марина Федунків

Лоліта Мілявська

У 47 років артистка вийшла заміж вп’яте. Обранцем став молодший за неї фітнес-тренер.

Лоліта Мілявська з чоловіком

Не заладилися стосунки з обранцем і у 2020 році пара вирішила розлучитися. Тривалий час ходили чутки, що співачка стала вшосте нареченою, але зірка їх спростувала.

Ірина Білик

Ірина Білик та Аслан Ахмадов – ще один приклад того, що кохання можна зустріти у будь-якому віці. Зірка у 45 років подарувала коханому сина Табріза. Щоправда, пара вирішила все ж таки розлучитися. Ірині не подобаються стосунки на відстані.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Лєра Кудрявцева

Екс-обраниця Сергія Лазарєва вийшла заміж у 42 роки. Настільки перехвилювалася наречена на святі, що їй навіть викликали лікаря.

Лєра Кудрявцева
Лєра Кудрявцева

 

Схожі статті