Колишня дружина Потапа Ірина Горова покинула Україну: забрала спільного сина та радісно мандрує Європою

Потап та його дружина Ірина Горова вже давно не живуть разом, але виховують спільну дитину. Зараз хлопець з мамою відправився закордон.

Дружина Потапа Ірина Горова після розлучення взялася виховувати спільного сина Андрія та свою старшу доньку Наталію. Разом з цим вона ще й очолює MOZGI Entertainment, де розвиває зірок.

Ірина Горова
Ірина Горова

Зараз бізнес-леді вилетіла закордон разом з родиною. У Грецію вивезла своїх батьків та дітей. Рідні разом мандрують містом та вивчають місцеві морські розваги.

“Мої щасливі мавпочки.
Весь пляж перелякали своїми криками, особливо дідуся і бабусю”,  – підписала світлину з дітьми колишня дружина Потапа Ірина Горова

Тепер Наталія поїхала і з мамою лишився лише Андрій. Хлопець не нарікає – все ж таки на відпочинку закордоном знаходиться.

Потап розлучився з дружиною через Каменських?

Відомо, що з Іриною Горовою Олексій Потапенко, він же репер Потап, одружився у 1999 році. Для жінки – це вже був другий шлюб. Тривалий час не було у подружжя спільних дітей. Проте, чоловік з радістю виховував доньку коханої.

Наталія згадувала, що дуже мирно сприйняла новину про те, що у неї буде вітчим. Єдине, що просив не робити “новий батько” не називати його Потапом на людях під час прогулянок, адже містяни його впізнавали і дозвілля перетворювалося на фан-зустріч.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

У 2008 році народився Андрій, а вже за 6 років його батьки вирішили розлучитися. Причину свого рішення не розкривають. Пара зуміла зберігти дружні стосунки, а Ірина навіть була на весіллі екс-коханого.

Схожі статті