Вагітна Марічка Падалко показала круглий живіт та розповіла в інтерв’ю про своє щастя: вже багатодітна мама

Ведуча програми ТСН на телеканалі 1+1 Марічка Падалко не приховує свого щастя материнства, яким із задоволенням ділиться з шанувальниками.

Марічка Падалко одружена з громадським діячем і колишнім нардепом Єгором Соболєвим. Це вже другий шлюб для зірки “плюсів”, і хоча перший був досить тривалим, мамою вона стала вже в стосунках з нинішнім чоловіком.

В інтерв’ю виданню WoMo героїня нашої сьогоднішньої статті розповіла, що перша вагітність була для неї самою довгоочікуваною. А все тому, що до цього Марічка не могла завагітніти роками, тому у неї вже навіть закрадалися неприємні думки з приводу здатності взагалі мати дітей:

“Новина про майбутнє материнство стала великою життєвою подією, після якої я розслабилася. Була впевнена, що “легко вагітніє” – це точно не про мене, так що пустила все на самоплив”.

Марічка Падалко разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим

Незабаром після того, як у Падалко та Соболєва народився первісток Михайло, телеведуча дізналася, що знову носить під серцем малюка:

“Мабуть, Маші дуже вже кортіло з’явитися нашій родині, так що наше з Єгором потенційне планування другої дитини перетворилося на факт, що вже відбувся”.

Тоді наступила криза 2008-го, тому про чергове поповнення в сім’ї і мови не заходило, поки їхні плани не порушило рішення “зверху”. Так Марічка і Єгор стали батьками втретє – у них народилася дочка Катя.

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко з родиною

Примітно, що в довгі декрети Падалко жодного разу не йшла:

“Всіх дітей я до року годувала грудьми, благо мій робочий графік для цього досить гнучкий. Особливість професії дозволила мені бути працюючою мамою по суті нон-стоп, без традиційного декрету”.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Це дуже допомогло Марічці не впасти в післяродову депресію, оскільки без повноцінної самореалізації вона себе не уявляє.

Схожі статті