Наталії Могилевській – 46: роман з Кіркоровим, суд з продюсером та інші цікаві факти про українську поп-діву

Наталія Могилевська сьогодні іменинниця! Дізнайтеся про улюблену співачку всі невідомі факти її насиченого та яскравого життя.

Наталія Могилевська. Героїня цього матеріалу – успішна співачка та продюсерка. Сьогодні зірка святкує головний свій день – День народження. Артистці 46 років виповнюється і ми зібрали найцікавіші факти про її життя.

Наталка Могилевська та лабрадор Ая

Роман з Філіпом Кіркоровим

Молоду Наталію підозрювали у романі з поп-королем. У 2006 році артисти записали кліп на спільний трек “Я скажу тобі “Вау!”. Філіп заради нашої співачки навіть заспівав українською.

Екстравагантні сцени у відео та нещодавнє на той момент розлучення з Аллою Борисівною побудили прихильників запідозрити пару у романі. Втім, чутки не справдилися.

Невідомі діти Могилевської

Наталія Могилевська була кілька разів одружена і у другому шлюбі з Єгором Доліним змогла відчути себе матір’ю. У чоловіка були вже доньки, які тепло поставилися до співачки і прийняли її, як рідну. Та у 2011 році цю родину вона полишила через розлучення з обранцем.

Наталія Могилевська зі своєю колишньою родиною

Книга про Наталію Могилевську

Подруга співачки Лада Лузіна написала книгу “Пригоди Наталі Могильової і відьми Іванни Карамазової”, прообразами головних героїв якої були Могилевська та сама Лузіна.

Суд з продюсером

У 2013 році перший продюсер співачки вирішив розповісти прихильникам про особисте життя Наталії. За наклеп Могилевська направила проти Олександра Ягольника заяву до суду.

Заява Наталії Могилевської

Переїзд до Харкова

У 2019 році співачка змінила місце проживання. До Харкова направилася зірка для того, щоб займатися філією своєї дитячої музичної школи.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.