Анастасія Волочкова розбурхала мережу своєю фігурою: “Як одній балерині вдалося зіпсувати увесь балет?”

Анастасія Волочкова знову отримала порцію хейту через свої світлини.

Анастасія Волочкова свого часу виступала у Великому театрі. Тепер вона вже вважає за краще створювати свої постановки і давати майстер-класи.

Артистка не приховує, що їй подобається жити в розкоші. Вона не раз зустрічалася з впливовими чоловіками, але так і не знайшла щастя в особистому житті. Однак уже давно танцівниця живе в розкішному особняку і їздить відпочивати на елітні курорти.

Знову невдале фото

Анастасія Волочкова зі своїм таємничим обранцем Олегом на Мальдівах
Анастасія Волочкова зі своїм таємничим обранцем Олегом на Мальдівах

Балерина знову змогла здивувати шанувальників. На цей раз її фото викликало шквал обурення у фанатів. Цього літа Волочкова віддала перевагу провести відпустку в Греції. Вперше за кілька років вона відпочиває в самотності, без чоловіка. Зазвичай балерина часто публікує знімки, на яких постає в напівоголеному вигляді.

Шанувальники не раз її за це критикували. Однак артистка вважає за краще хвалитися тим, як виглядає 45 років, а також своєю розтяжкою. Напередодні вона вирішила блиснути шпагатом. А тепер поділилася новим пляжним фото.

Анастасія позувала на гальці в лимонному купальнику. Вона показала розкішний бюст і стрункі ноги. Балерина встигла засмагнути за час відпустки.

Однак деякі шанувальники знову піддали її критиці. Багатьом здалося, що Волочкова виглядає занадто худою.

Скріншот публікації Анастасії Волочкової

Втім, серед підписників знайшлися і добрі люди, які завалили жінку компліментами та почали запевняти, що ті, хто її критикує, просто заздрять. Однак, коли Анастасія Волочкова зважала на думку оточуючих та комплексувала?

Схожі статті