Єдиний син Софії Ротару схвилював мережу несподіванкою, яка трапилась в їхній родині: “Близнюки!”

Єдиний син легенди української естради Софії Ротару Руслан Євдокименко поділився з шанувальниками своєю радістю.

Щастя материнства Софія Ротару зазнала у шлюбі зі своїм покійним чоловіком Анатолієм Євдокименко. Виконавиця хіта “Червона рута” прожила з коханим цілих 34 роки, поки його життя не обірвалося від інсульту. Втрата так вдарила по артистці, що вона навіть подумувала все кинути і більше ніколи не повертатися на сцену.

Взяти себе в руки і змиритися зі статусом вдови Софії Михайлівні допоміг її єдиний син Руслан. Саме на його вмовляння Ротару піддалася і наважилася дати концерт в пам’ять про чоловіка.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Маючи перед очима приклад чистої і щирої любові, син пари теж вибрав у супутниці по життю одну жінку на ім’я Світлана, з якою він разом вже більше двох десятків років. Подружжя двічі стало батьками, причому своїх спадкоємців вони назвали на честь знаменитих бабусі і дідуся – Софія та Анатолій.

Руслан і Світлана Євдокименко
Руслан і Світлана Євдокименко

Онуки Ротару вже дорослі, кожен з них пішов своїм шляхом, але обидва так чи інакше пов’язані з творчістю. Толя вже кілька років виступає як діджей зі сценічним псевдонімом SHMN. Соня вчиться в престижній школі дизайну в самому серці Нью-Йорка. В музиці вона себе теж спробувала – дівчина відома в індустрії як Sofia Eve, в репертуарі якої англомовні пісні.

Софія Ротару поруч з онуками
Софія Ротару поруч з онуками

Сімейство намагається частіше проводити вільний час разом, а Руслан Євдокименко регулярно виставляє “звіти” про родинні посиденьки в соціальних мережах. Але на цей раз син Софії Ротару похвалився своїм значним придбання – двома кавунами по 20 кілограмів, на тлі яких він і сфотографувався:

“Близнюки”, – підписав кадр чоловік. І з цим важко сперечатися.

Руслан Євдокименко з кавунами
Руслан Євдокименко з кавунами

Схожі статті