Як мама Наташі Корольової з науки пішла у шоу-бізнес: Людмила Поривай має науковий ступінь доцента

Мама Наташі Корольової не звичайна жінка: вона все життя займалася мистецтвом, а на пенсії вирішила піти у блогінг.

Людмила Поривай. Це ім’я часто можна зустріти у заголовках новин, адже стильна, яскрава та неординарна жінка радо ділиться подіями зі свого життя у мережах. Вона має гарне почуття гумору і ділиться ним зі своїми підписниками.

Щоправда, часто у коментарях оселяються критики артистки, які не сприймають нестереотипну 75-річну мати і бабусю.

Людмила Поривай

Втім, усю свою молодість мама Наташі Корольової була дуже серйозним працівником. Закінчивши Київську консерваторію, вона стала доцентом, керувала фольклорним ансамблем. Отримала почесне звання Заслуженої артистки України.

Коли Людмила Поривай вподобала епатажний стиль життя?

Бургер на голові, вишитий спортивний костюм, плаття Барбі – це далеко не весь список образів, якими дивувала Людмила Прихильників. Своїх фанатів причарувала зірка ще у 2012 році.

Тоді вона стала ведучою програми “Час обідати” на федеральному каналі. Разом з донькою Наташею ділилися сімейними рецептами.

Наташа Корольова і Людмила Поривай

Вже тоді сценаристи, зважаючи на жвавий та артистичний характер Людмили, створили їй нестандартний образ активної мами з фірмовими фразочками.

З ростом популярності соціальних мереж, мама Наташі Корольової не перестала транслювати цей же посил своїм прихильникам. Справжні фанати обожнюють зірку та чекають її нових витребеньок, адже так вона доводить, що і у 75 можна брати від життя все і насолоджуватися своїми днями.

Схожі статті