Олександр Пономарьов досі не пробачив подружню зраду його колишньої дружини Олени Мозгової: “Наліво – ні!”

Олександр Пономарьов тонко пожартував над колишньою дружиною.

Декілька місяців тому Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю Дороті, у якому розповів про основну причину його розлучення з першою дружиною, продюсеркою Оленою Мозговою. Так, співак зазначив, що екс-обраниця йому зраджувала, що й зруйнувало їхній шлюб.

Публічна сварка Олександра та Олени

Олена Мозгова не стала терпіти публічних звинувачень, і тому відповіла колишньому чоловіку за допомогою соціальних мереж. На особистій сторінці на платформі Facebook вона написала звернення до Олександра, у якому попросила його більше ніколи не згадувати його її в інтерв’ю, і нагадала, що в нього було достатньо жінок, про яких він може розповісти журналістам. Співак на публічне звернення не відреагував.

Скріншот сторінки Олени Мозгової Facebook

Тонкий натяк на зраду колишньої

А нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у дописі до якої зірка натякнув на зміст своєї розповіді Дороті.

Артист вирішив, що буде доречним обіграти знак “стоп” та вираз “піти наліво”. Користувачі мережі високо оцінили гумор співака та продовжили жартувати у коментарях.

Нагадуємо, що колишня дружина Пономарьова нещодавно була госпіталізована через сильні болі у спині. Жінка підозрює, що в неї грижі. Знеболювальні препарати допомагали мало. Увесь цей час вона знаходилася під крапельницями і активно ставила уколи. Як зараз почувається зірка достовірно невідомо. Втім, вона активно публікує записи у Facebook, що говорить про те, що не все так погано.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".