Наташу Корольову помітили в магазині дитячого одягу: обирає сукенки для їхньої з Тарзаном майбутньої донечки

Відома співачка Наташа Корольова вийшла на зв'язок з шанувальниками з магазину дитячого одягу. Зірка вибирала сукню для дівчинки.

Відома співачка Наташа Корольова вийшла на зв’язок з шанувальниками з магазину дитячого одягу. Зірка вибирала сукню для дівчинки.Наташа Корольова і Тарзан (Сергій Глушко) вперше стали батьками у 2002 році ще до офіційного весілля. У пари народився син, якого вони назвали Архипом. Зараз хлопцеві вже 19.

Паралельно з навчанням у Вищій школі економіки в Москві він вирішив піти по стопах відразу обох батьків – і співає, і танцює на пілоні разом зі своєю нареченою Мелісою. Хоча багато користувачів мережі радять Архипові змінити рід діяльності – мовляв, це зовсім не його, і не треба навіть намагатися. Проте, Наташа і Сергій підтримують спадкоємця у всіх починаннях. Єдине, чого боїться артистка, так це щоб син не кинув навчання заради сцени – головне, на її думку, отримати гарну освіту.

Архип Глушко і Наташа Корольова
Архип Глушко і Наташа Корольова

Не можна не відзначити, що Корольова активно веде особистий блог в Інстаграм, де публікує спільні фото з дитиною, чоловіком і не тільки. На цей раз у майже півтора мільйона своїх підписників попросила пораду – співачка вирушила в дитячий магазин, де їй потрібно було вибрати платтячко для маленької дівчинки:

“Друзі, у кого маленькі діти-дівчатка, допоможіть вибрати сукню, тому що таке розмаїття, що я трошки гублюся. А так як у мене досвіду особливого немає, особливо по дівчаткам, напевно, потрібна ваша допомога. Зараз кілька варіантів вам запропоную, ви мені і допоможіть – який краще”.

Наташа Корольова радиться з фанатами з приводу сукні для дівчинки
Наташа Корольова радиться з фанатами з приводу сукні для дівчинки

Нижче представлені шість суконь, серед яких Наташа не може вибрати те саме.

Дитячі сукні, серед яких не може визначитися Наташа Корольова
Дитячі сукні, серед яких не може визначитися Наташа Корольова
Дитячі сукні, серед яких не може визначитися Наташа Корольова
Дитячі сукні, серед яких не може визначитися Наташа Корольова
Дитячі сукні, серед яких не може визначитися Наташа Корольова
Дитячі сукні, серед яких не може визначитися Наташа Корольова

Для кого зірка підбирає вбрання – невідомо. Шанувальники вже сподіваються, що для своєї майбутньої дочки, просто на виріст. Нібито таким чином вони з Тарзаном вирішили скріпити шлюб після кризи, яка розверталася на очах у всієї країни в минулому році. Детальніше про це у відео нижче:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.