Лесю Нікітюк присоромили через високий зріст: зірка гідно відповіла, але з образником не церемонилася

Леся Нікітюк могла б легко стати подіумною моделлю з її величавим зростом. Втім, не всі вважають, що теледіва цим приваблива.

Леся Нікітюк яскрава зірка телебачення. Попри свій влив і статус лідера думки, знаменитість лишається все такою ж простою дівчиною, якою була на початку кар’єри. За словом у карман не полізе, але й вихвалятися своїми досягненнями не буде. Цим і полюбилася фанатам.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Вирізняє серед інших артисток Лесю не тільки почуття гумору чи бойовий характер, незвично, як для жінки високий зріст – її особлива візитівка. До подіумних 183 см зірка доросла завдяки спорту: спершу Нікітюк пророкували кар’єру саме у цій галузі. Цікаво, що за інформацією держстату, за 2020 рік, середній зріст українок склав 164 см. Що ж, нашій зірці б точно світові модельні агенства не відмовили б у контракті.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Втім, за свою родзинку Леся не раз зазнавала насмішок. Так ютуб-блогер Олексій Дурнєв публічно образив телеведучу, сказавши, що всі красиві жінки – невисокі, а Нікітюк з таким зростом має йти працювати на залізницю.

“…я думала ми давним-давно живемо в толерантному суспільстві, якому не з руки ображати людей через вагу, зростання, кольору шкіри!”, – пише Леся Нікітюк.

Ведуча не приховує, що їй неприємно і, на її думку, блогер перейшов всі дозволені межі. Йому відповіла артистка у його ж стилі – грубим жартом, а також зняла кілька веселих відеороликів в образі провідниці потягу.

Леся м’яко пригадала всім своїм фанатам та критикам, що окрім неї є багато дів естради модельного зросту. Серед них і Катя Осадча, і Оля Полякова.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.