Екс-холостяк Іраклі Макацарія відпочиває у Грузії разом з молодою обраницею та дитиною: у нього є син?

Іраклі Макацарія схвилював мережу новими кадрами з рідними.

Декілька місяців тому вічний одинак, грузинський бізнесмен та герой проєкту “Холостяк” вразив новиною про те, до знаходиться в серйозних стосунках. Виявилося, що молоді обраниці чоловіка лише 19 років. Іраклі Макацарія не тільки заявив про свої почуття на всю країну, вле й дав зрозуміти: має наміри одружитися та стати батьком. Однак, ані весілля, ані народження малюка поки що не сталося.

Відпочинок з коханою

І поки фанатки грузинського масо чекають на новини, той публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Інстграм фотографіі з відпочинку з коханою. Пара насолоджується вільним часом у Грузії.

Для прогулянки Іраклі Макацарія обрав доволі стриманий образ. Він одягнув штани білого кольору і чорну футболку, доповнивши все це стильним світлим взуттям. Його супутниця вибрала яскраве міні-плаття в квітковий принт. Неможливо не відмітити, що кохана Іраклі — дуже вродлива молода жінка і схожа на модель.

Користувачам мережі припало до душі нове фото пари і вони почали залишати для закоханих десятки компліментів.

Однак, через короткий проміжок часу з’явилося фото Іраклі з маленьким рудим хлопчиком на руках. Підписники одразу ж відмітили, що йому дуже пасує роль батька, але ті, хто слідкує за Іраклі давно знають, що це його племінник.

Зважаючи на те, що Макацарія вже мріє стати батьком, довго шанувальницям уникати на поповнення не доведеться і дуже скоро вони зможуть побачити спадкоємця грузинського бізнесмена. У пари все ще попереду.

Схожі статті