Максим Галкін на надувному матраці показав свою прекрасну фігуру: Пугачова такого красеня не відпустить

Відомий російський гуморист і пародист Максим Галкін захопив своєю ідеальною фігурою не тільки дружину Аллу Пугачову, а й мільйони прихильниць.

Максим Галкін активно веде свій профіль в соціальних мережах, де на нього підписані вже більше 9 мільйонів чоловік. Часом там з’являються фото зі знаменитою дружиною Аллою Пугачовою, їхніми дітьми Лізою і Гаррі, але частіше за все герой статті все ж таки публікує себе коханого.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми

На цей раз Інстаграм Галкіна поповнився кадром з морського відпочинку, на якому він позує в блакитних купальних шортах, лежачи на надувному матраці зі страхувальним канатом. Максим знаходиться на фестивалі “Нова хвиля” в Сочі, де і був зроблений знімок.

Важко не помітити, що чоловік Примадонни російської естради знаходиться в прекрасній фізичній формі, а ось як публікацію прокоментували фанати артиста:

  • “Максимку не відпускають вільно поплавати, всюди поводочок”;
  • “Цар Тритон на надувному матраці”;
  • “Майже вільне плавання”;
  • “Ви що, без Алли і дітей поїхали на море?”;
  • “На мотузочці, щоб русалки не сперли”, – пишуть коментатори.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схоже, поки Галкін працює в поті чола на “Новій хвилі”, Алла Борисівна займається будинком і дітьми. Незважаючи на велику різницю у віці, пара разом вже 20 років, 10 з яких у шлюбі. З черговою бурею обговорень і засуджень Пугачова і Максим зіткнулися, коли у них народилися двійнята Ліза і Гаррі.

Всім своїм сімейством вони живуть в підмосковному селі Грязь, де пародист відбудував справжній п’ятиповерховий замок з величезною прилеглою територією. Все про те, як він виглядає зсередини і зовні в дивіться на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті