Алла Пугачова вперше за десятки років змінила імідж: більше немає копиці волосся, зате є чубчик (ФОТО)

Відома російська співачка Алла Пугачова здивувала шанувальників несподіваною зміною іміджу чи не вперше за десятки років.

Алла Борисівна Пугачова – жива легенда російської естради. Її пісні ставали хітами в багатьох країнах, що дозволило їй завоювати статус Примадонни. Зараз героїні статті вже 72 роки, при цьому, не дивлячись на свій вік, артистка ретельно стежить за зовнішнім виглядом та фігурою. І навіть не виходячи на сцену зірка продовжує привертати до себе увагу публіки. Кожна її поява на людях стає предметом обговорення.

Алла Пугачова
Алла Пугачова на сцені

На цей раз дружина Максима Галкіна відзначилася в гостях у давніх друзів – Валентина і Марини Юдашкіних. Про це повідомила дружина кутюр’є, опублікувавши в соцмережах нове фото з Пугачовою.

Підписники одразу ж помітили зміни у зовнішності Примадонни – вона оновила зачіску. Замість звичної об’ємної укладки співачка зібрала волосся назад. У коментарях більшість відзначили, що такий стиль личить королеві естради набагато більше:

  • “Як же Аллі Борисівні добре з такою зачіскою. Така красива, і шия така… Дуже-дуже”;
  • “Все молодіє і молодіє!”;
  • “Шикарна”;
  • “Алла, як вам пасує така зачіска. Вже набридла копиця волосся”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Своїм виглядом Пугачова ясно дала зрозуміти, що музичний критик Сергій Сосєдов дуже помиляється. Нещодавно він назвав її нещасною і розгубленою жінкою. Відповідати на його заяву Примадонна не стала, але показала, що знаходиться в гармонії з собою і явно задоволена тим, як проходить її пенсія.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми

Не дає Аллі Борисівні нудьгувати її сім’я – молодий чоловік Максим Галкін і двійнята Ліза та Гаррі. Дітлахи ростуть не по днях, а по годинах. Дивіться наступне відео, щоб дізнатися, ким співачка бачить в майбутньому свою молодшу спадкоємицю:

Схожі статті