Соломія Вітвіцька покидає студію “ТСН”: телеведуча пояснила, чому не буде проводити ефіри програми новин

Соломія Вітвіцька розповіла, чому покидає стіни студії "ТСН".

Як і всі інші ведучі програми новин “ТСН” Соломія Вітвіцька є незмінною і незамінною частиною колективу. Важко уявити на її місці когось іншого. За тривалий час роботи на телебаченні їй вдалося не тільки полюбитися глядачеві, але й заробити бездоганну репутацію. Чи зможе глядач змиритися з тим, що одного дня Соломія Вітвіцька покине ряди ведучих “ТСН”?

Соломія Вітвіцька відправляється у відпустку?

Нещодавно телеведуча повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що покидає студію “ТСН” та відправляється у довгоочікувану відпустку. Варто відмітити, що знаменитість майже останньою у цьому році йде на заслужений відпочинок.

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької

І поки інші ведучі насолоджувалися теплим морем та родинним колом, Соломія подорожувала Україною і вела репортажі на вулицях міст і, власне, зі студії. На щастя, звільнятися вона не збирається і подібних намірів не має.

Тож цілком можливо, що найближчі три тижні ми будемо бачити Соломію Вітвіцьку лише завдяки stories та знімкам, які вона буде публікувати у власному мікроблогу. Тож глядачу дуже пощастило, що вона є активною користувачкою соцмереж.

Нагадуємо, що не так давно телеведуча повернулася до батьківщини та показала шанувальникам свого рідного брата Северина. На привеликий жаль, її повернення було затьмарено важкими спогадами, які пов’язані з втратою її брата (Северин поховав наречену, яка померла від раку 6 років тому). Чоловік так само гарний та презентабельний, як і тоді, і хоча його погляд змінився, харизма нікуди не поділася.

Схожі статті