Еллерт готується освідчитися Мішиній після того, як вона зловила букет нареченої: “Створені одне для одного”

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт відгуляли весілля друзів, де головна героїня першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" зловила букет нареченої.

Місяць тому закохана пара з “Холостячки” повідомила про розставання. Ініціаторкою розриву була Ксенія, яка не стала пояснювати публічно, у чому саме завинив Олександр. Фанати дуже розчарувалися через  таку новину, але не втрачали надії, що вони все ж таки зійдуться. На возз’єднання сподівався навіть ведучий проєкту Григорій Решетнік. І схоже, що це сталося, хоча офіційних коментарів Мішина та Еллерт поки що не давали.

Григорій Решетнік, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина у пост-шоу Як вийти заміж
Григорій Решетнік, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

Так, закохані були разом помічені на розкішному весіллі, де також був присутній і син зірки “Кріпосної” Платон. Більше того, акторка зловила букет нареченої, що за традицією означає, що вона вийде заміж наступною. Момент свого улову Ксенія опублікувала в Інстаграмі. Мішина змогла це зробити серед натовпу інших незаміжніх дівчат, після чого написала:

“Хм, подейкують, що зловившим букет дається прекрасний бонус у вигляді “чоловіка”. Скільки чекати, хто знає?”.

Еллерт одразу ж відповів на питання коханої у коментарях:

“Я знаю!”.

Коментарі Мішиної та Еллерта
Коментарі Мішиної та Еллерта

Інші коментатори припускають, що це відео знімав саме Олександр, оскільки впізнали його по крику радості за кадром. Також в мережі з’явилося ще кілька відео, на яких Мішина і Еллерт обіймаються вже після того, як холостячка зловила букет.

Стосунки молодих людей тривають з фіналу реаліті-шоу. Вони майже одразу стали жити разом, познайомили одне з одним своїх дітей від минулих шлюбів, влаштовували спільні подорожі. Навіть про майбутнє поповнення закохані розповідали підписникам.

Тепер, коли Ксенію та Олександра помітили разом після розставання, залишається чекати ще на одне весілля. На цей раз – їхнє.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.