Вагітна Лілія Яма вийшла на червону доріжку з животом та у блискучій сукні: хореограф стане батьком вдруге?

Влад Яма у компанії дружини вийшов на червону доріжку. Вигляд Ліліани заінтригував аудиторію.

На телеканалі “1 + 1” стартує новий сезон “Танців з зірками” і у зв’язку з цим продюсерами шоу було проведено відкриття. На червону доріжку з’їхалися усі знаменитості, які беруть участь у проєкті .

Лілія Яма можливо вагітна

На офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, у якому різні представники українського шоу-бізнесу рушають червоною доріжки до приміщення, де відбувалася вечірка.

Першими героями ролику стали Влад Яма та його прекрасна дружина Лілія. Для світського рауту вона обрала блискучу коротку сукню, яка підкреслює її фігуру. Зіркова дружина вирішила продемонструвати стрункістю своїх ніг, а заичній зачісці не зраджувала, і зробила довгий і тугий хвіст.

Деякі коментатори одразу помітила, що у Лілії змінилася фігура. Користувачі мережі запідозрили, що дружина Влада Ями носить під серцем малюка.

Скріншоти офіційної сторінки каналу

Нагадуємо, що у зіркової пари вже є олна дитина. Лілія народила коханому первістка Леона. Початку зіркове подружжя не хотіли показувати дитину і взагалі приховували факт його існування. Однак, згодом Влад Яма наважився зробити хлопчика публічною персоною.

Зараз зіркова сім’я постійно виходить у світ у повному складі, а Леон, здається, готується до зіркової кар’єри. Лілія Яма також стає все популярнішою на телебаченні, і часто світиться у різноманітних передачах. Хто зна, можливо у цей раз пара, як і Катя Осадча з Юрієм Горбуновом не стануть приховувати майбутнього поповнення.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.