З’ясувалося, що у покійної Жанни Фріске був брат-двійня, який також пішов з життя: “Мене брат до себе кличе”

У Жанни Фріске був рідний брат-двійня, який пішов з життя дуже рано.

За рік до смерті Жанни Фріске від раку мозку широкій аудиторії  стало відомо про те, що у співачки був брат-двійня. Діти з’явилися на світ недоношеними. Хлопчик помер незабаром після народження.

Брат Жанни Фріске

Днями батько артистки Володимир Фріске вперше розкрив подробиці сімейної трагедії. Чоловік втратив єдиного сина, про який мріяв, незабаром після його народження. Батько Жанни в подробицях розповів про те, що сталося з малюком.

Жанна Фріске з батьками та сестрою. Фото взято на просторах мережі.

Глава сім’ї знаходився в Одесі, коли на світ з’явилися Жанна і її братик. Володимир Борисович, дізнавшись про передчасні пологи дружини Олі, помчав до Москви.

“Діти мої народилися семимісячними. Жанночка важила 1300 грамів, а цей, хлопчик – 2640, але у нього були асфіксія, непрохідність кишечника. Сина відвезли в одну лікарню, дочку – в іншу. Через два тижні нам зателефонували з клініки і сказали, що хлопчик помер … “- розповів Фріске.

Поступово трагедія з померлим сином забулася.

“Ми були ще молодими, нам по 20 років було… Перші місяці ми з дружиною дуже переживали через сина, а потім, не буду кривити душею, забули про нього… Жанночка дуже часто згадувала про брата. Коли Жанна захворіла , то сказала таку річ: “Це братик кличе мене до себе” “, – згадав батько співачки, ледь стримуючи сльози під час інтерв’ю YouTube-каналу” Психологія зірок “.

Він також зазначив, що його дочка не робила процедуру ЕКО, а завагітніла природним шляхом. Робила уколи, що підтримують здоров’я. Але ніяких ЕКЗ не було. Жанна чекала, що все станеться природним шляхом.

Схожі статті