Чому Дан Балан приховує колишню дружину? Неймовірної краси жінка втратила довіру зірки і утнула нечуване

Дан Балан не просто так приховує особисте життя і ми розкажемо, чому.

Мало хто знає, коли молдавський виконавець колись був одружений. Чоловік закохався у модель румунського походження Еллу, яку невдовзі стала його офіційною дружиною.

Невдалий шлюб

Однак, період, який обіцяв бути найщасливішим у житті перетворився на поганий етап, який необхідно було пройти і забути.

Елла Крупеніна та Дан Балан. Фото взято на просторах мережі.

Виявилося, що дружина співака доволі ревнива особа, і сильно переживала, коли той знаходився у гастролях. Вдома на виконавця чекали скандали. Але у пари був привід для радощів: народився спільний син Алан.

Шлюб пари тріщав по швах і про тривав недовго — всього 4 роки. Після цього Дан Балан прийняв жорстке рішення і пішов з родини. Елла та Алан залишилися жити в Ізраїлі. Варто відмітити, що співак добре знайомий з цією країною, адже сам у дитинстві приїжджав до неї.

Дан Балан з сином Аланом

Та після розлучення у молдавському шоу-бізнесі прогримів скандал: Крупеніна наважилася на відчайдушний крок та ледве не пішла на той світ через кохання до виконавця. Дан Балан скасував концерт і полетів до колишньої. Інсайдери говорили, що співак дуже страждав і хвилювався. Але все обійшлося.

Де зараз знаходяться син та колишня дружина співака достовірно невідомо. Але через важке відношення дівчини до публічності, співак точно ніколи не зробить її публічною персоною. Що стосується єдиного сина, то фанати чекають з дня на день, коли співак нова життя показати дорослого нащадка, адже хлопець вже давно має бути юним, привабливим хлопцем. Наприклад, рідна сестра Дана Сонда не ховає дітей, а хизується на всю мережу, хоча у Молдавії вона також знаменита.

Схожі статті