Співачка Руся про своє життя у Штатах: як живе старша сестра Наташі Корольової, яку любить вся Україна

У колоритної Людмили Поривай є дві доньки: співачки Руся та Наташа. Якщо з останньої люблять покепкувати фанати, то її сестру просто обожнюють у нас.

Не сходить зі сторінок ЗМІ сімейний дует Наташі Корольової та її мами, які не втрачають можливості утнути викрутаси на всю публіку. А ось страшу доньку Людмили Поривай згадують лише справжні знавці української музики 1990-х.

Людмила Поривай, Наташа Корольова і Руся
Людмила Поривай, Наташа Корольова і Руся

Сьогодні мова піде про співачку Русю, яка стояла у витоків сучасної естради, але вимушена була емігрувати.

Ірина Осауленко

5-6 концертів на день колись було нормою для співачки Русі, яку насправді звати Іриною. Осауленко – це прізвище, яке взяла артистка після заміжжя. Кар’єру в Україні довелося завершити, коли на горизонті з’явилася можливість поїхати до Канади. Жінка схопилася за цю надію обома руками, адже це означало не тільки гарні гонорари, а й можливість показати синочка Володимира іноземним лікарям.

Вся родина Поривай у зборі. Руся з правого краю. 

ДЦП діагностували старшому сину артистки. Та врятувати хлопця не вдалося…

Після утрати 1999 року, Ірина не опустила рук та стала мамою і вдруге, і втретє.

Зараз жінці 52 роки. Разом з родиною вона мешкає у найтеплішому регіоні Штатів – Маямі. Пальми, пляжі, розкішні бутики та ресторани  – ось нова реальність співачки Русі.

Багато ходило чуток про те, що вона начебто не спілкується з мамою. Проте, це не так. На сторінці свого Інстаграму знаменитість часто публікує фото своїх дітей з бабусею, яка, до речі теж проживає за океаном.

Багато Руся подорожує з родиною, але її життя певною частиною прив’язано до сина Матвія. У 4 роки у нього діагностували аутизм.

Схожі статті