Алла Мазур показала, як виглядає її єдиний син від таємного коханця: хлопчик видав особистіть чоловіка

Як виглядає єдиний син Алли Мазур Артем та хто його батько?

Алла Мазур усе своє життя присвятила кар’єрі. Вона стала, свого роду, ветераном телеканалу “1+1”, на якому виступає не тільки в ролі телеведучої, але і шеф-редактора. Але зірка також є щасливою мамою і навіть була дружиною.

Син Алли Мазур

У телеведучої підростає єдиний син, її первісток — Артем. Про батька дитини достовірно нічого невідомо, так як Алла Мазур вирішила не оприлюднювати його імені. Також невідомо, чи перебувала вона з батьком свого сина у офіційному шлюбі, або ж перебувала у цивільному. Тьома здається дуже щирим та відповідальним підлітком.

Подейкують, що хлопчик народився від відомого журналіста Роберта Опаленника.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Про це кажуть і схожість Тьомита Роберта, і той факт, що чоловік усе життя знаходиться поруч з журналісткою.

Варто відмітити, що хлопчик дуже мужньо відреагував, коли дізнався, що його мама захворіла на рак молочної залози. Поки вона боролася з онкологією, її нащадок стійко підтримував її та допомагав усім необхідним.

Нагадуємо, що Алла Мазур декілька місяців тому втратила свою матір. Про це вона розповіла в ефірі ранкового шоу на свій день народження. Жінка зізналася, що вперше вона святкує цей день без мами. Також вона розповіла про свою просвітницьку та благодійну діяльність. Після того, як Алла Мазур дізналася про ремісію, вона взялася допомагати іншим людям, які страждають від онкології. Більше того, вона створила спеціальні курси для рідних онкохворих, щоб ці навчилися правильно підтримувати їх та підбирати слова. Мовляв, людина у такому стані дуже чутлива до будь-яких формулювань і необхідно правильно розмовляти.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".