Стало відомо, хто зіграє Скрябіна у фільмі “Я, «Побєда» і Берлін”

Для екранізації книги-автобіографії Андрія Кузьменка "Я, «Побєда» і Берлін" знайшли актора.

Скрябіна в фільмі «Я, «Побєда» і Берлін», який є екранізацією книжки відомого співака, зіграє актор з Івано-Франківська Іван Бліндар.

Про це написав журналіст Олег Вергеліс на своїй сторінці в Facebook.

Він відзначив, що команда Влада Ряшина на одному з кіноманських ютуб-каналів назвала врешті ім’я українського актора, якому дісталася роль Андрія Кузьменка у новій кінострічці. Це молодий актор Франківського Національного драматичного театру Іван Бліндар.

Іван Бліндар
Іван Бліндар

Іван розповів, що сприймає Кузьму Скрябіна як старшого брата. Перед зйомками актор поспілкувався з близькими Скрябіна, щоб краще зрозуміти свого героя.

Грати Скрябіна не надто важко, але дуже відповідально, зізнався актор. Для ролі франківець навіть схуд на 14 кілограм.

Івана Бліндара називають одним із найбільш перспективних українських молодих акторів сьогодення. Прем’єра кінофільму відбудеться приблизно за рік, восени 2021 року.

Як відомо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року в авіакатастрофі. Його автомобіль зіткнувся з молоковозом неподалік села Лозуватка в Дніпропетровській області. Незадовго до смерті співак відзначився різкими висловлюваннями на адресу влади, тож деякі шанувальники творчості митця вважають, що його вбили. Кузьма залишився популярним і після смерті.
Книга-автобіографія  Андрія Кузьменка “Я, «Побєда» і Берлін”, написана в 2006 році, здобула чималу популярність і перевидавалася кілька разів.

Схожі статті